Profesyonel

Halı Yıkama Hizmeti

Hijyen ve Temizliğin Tek Adresi

Yeni Dünya Halı Yıkama

Hemen Ara

Sevdikleriniz Bizim İçin Değerli

SEVDİKLERİNİZE DEĞERİ BİZİMLE VERİN!!!

Bilgi al

Yeni Dünya Halı Yıkama Hizmetlerimiz

Temizlikte Profesyonellik

Halı Yıkama ve Temizlik Hizmetleri, siz değerli müşterilerine her zaman en uygun fiyatlarla, en profesyonel temizlik hizmetlerini sunuyor. Üstelik tüm İstanbul Avrupa yakası ilçelerine geniş araç filosu ve uzman ekibiyle hizmet veriyor!
Tesislerimizde tamamen otomatik sistemler ile temizlik yapılırken halılarnıza zarar vermeyiz. Kesinlikle fırça türevi ürünler veya basınçlı su sistemleri ile halıların yıpranmasına izin vermiyoruz. İşimizi en güzel ve kaliteli şekilde yapıyoruz, %100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz.
  • Tam Otomatik Ekipman
  • İsinde Uzman ve Yetkin Ekip
  • En Uygun Fiyat Politikası
  • %100 Memnun Müşteri

ÜCRETSİZ SERVİS İÇİN HEMEN ARAYIN!!!

HEMEN ARA
WHATSAPP
05325070798

Nasıl Çalışıyoruz

Yeni Dünya halı yıkama Fabrikamızı arayıp müşteri kaydı bıraktıktan sonra servis ekibimiz tarafından alınan halılarınız fabrikamızdaki yıkama işlemleri.

Müşterilerimiz Neden Bizi Seçiyor?

Biz Uzmanız

Firmamız sektörde 18 yıllık bir geçmişe sahip halı yıkama sektöründe geçirdiğimiz bu süre boyunca çözüm odaklı hizmetler sunup sizleri memnun etmek için çalıştık çalışacağız…

Biz Yenilikçiyiz

Her zaman ve her alanda müşterilerimize en iyiyi sunabilmek için yaratıcı ve yenilikçi kimliğimiz ve hizmet anlayışımızla müşteri odaklı hizmet veriyoruz.

Makul Fiyat Politikası

Yeni dünya halı yıkama olarak Makul ve ulaşılabilir fiyat politikamız sayesinde her kesimden her bütçeye uygun temizlik hizmetleri sunmaktayız.

Memnun Müşteriler

Firmamız kurulduğu günden bu güne kadar müşteri memnuniyeti için hizmet vermektedir.

Haber ve Yenilikler

Müşterileriz Diyor ki!!!

Hemen Ara WhatsApp